Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Termék újdonságok
Érkezik a KV2 Audio ESM 26!
2012.03.01.

Az idén fennállásának 10. évfordulóját ünneplő gyártó bejelentette, hogy márciustól egy új, fantasztikus, általa csak nano-méretű éknek titulált színpadi monitorládával bővíti kínálatát!

admin

http://www.pako.hu/files/news/488/images/small/674acc557d4390700441e4bac04c7aef.jpg

Ez a láda valójában inkább ékszer, mint ék! Valószínűleg kompakt, igen kis mérete miatt jellemzik ezzel a szóval, de egyáltalán nem ver éket az előadó és zenésztársai közé, sőt! Egyedülálló jellemzői és vokális megszólalása révén élő zenés színpadi, vagy akár TV stúdióbeli floor-monitorozásra is kiválóan alkalmas!

 

Az ESM szériát kizárólag monitorozási célra fejlesztette a KV 2, és ez az új láda már a második a családban, az ESD 12M mellett. A sorozat tagjai erőteljesre épített ládákban egyesítik a rendkívül tartózkodó kinézetet a KV 2 Audio e célra fejlesztett elektronikáival és komponenseivel, amelyek együttesen kivételes kimenetet, tisztaságot és megszólalást eredményeznek.Az ESD szériában már megismert különleges analóg delay line technológiájának köszönhetően a hangszórók crossover rendszere a legjobb időzítést és fazes-korrekciót biztosítja a monitor hangfalaknak ? bármilyen külső processzor vagy biamplifikáció nélkül. Ezek a lényeges megtakarítások teszik az ESM 26-ot kiváló ár/érték arányú termékké.


A beépített fázis ellenőrzésnek köszönhetően az ESM 26 visszajelzése pompás, és ha egyáltalán szükséges, már minimális EQ-zással is gyönyörű eredményt hozhatunk ki ebből a kis erőműből. A bass reflex elrendezésű ládában komplex geometriát alkotva párosul a 2 darab 6?-os hangszóró által general mély frekvenciás válaszadás és a 100 x 100 fokos tölcsér nyújtotta szélességi és mélységi lesugárzás. Ennek köszönhetően ráadásul kivételesen alacsony torzítású és megnövelt frekvencia-tartományú válasz képződik. A manapság más gyártók által alkalmazott, rendkívül enyhe, ambár roppant esztétikus meredekségű színpadi monitor ládákkal szemben a KV 2 hangfala erősen döntött formát mutat, ezzel biztostva az előadóknak, hogy kontroll-hangjuk ne a plafon irányába, hanem feléjük szóljon. Ez egyben hosszabb távolságban történő felhasználhatóságot is lehetővé tesz, mint ahogy az például egy színházban vagy TV-stúdióban található színpad esetében szükséges és praktikus is. Az ESM 26-ban az egyszerűség és a könnyen használhatóság találkozik a rendkívüli megszólalással, az innovative mérnöki tervezés pedig a valós világban történő felhasználhatósággal, így a KV 2 egy olyan, ideális, megfizethető és elérhető monitor-hangfalat alkotott, amely bármilyen színpadi alkalmazás során világklasszis megoldásként használható, ahol a magas minőségű monitorozás követelmény.

KV2 Audio - ESM 26

 

http://www.pako.hu/files/news/488/images/medium/b9e7f5756c7672489823d1ebb68bfa05.jpg

FŐBB JELLEMZŐI:- passzív, 2-utas hangfal
- 98 dB érzékenység
- 123 dB kimenet (max SPL long term)
- 126 dB csúcs kimenet (max SPL peak)
- frekvencia átvitel (-3 dB válaszadás) 70 Hz ? 16 kHz
- crossover pont 2,5 kHz
- ellenállás 8 Ohm
- 275 W teljesítmény (ajánlott meghajtás)
- 2 x Neutrik? Speakon bemeneti csatlakozó
- autoreset RMS limiter
- magas frekvencia szekció: 100° (H) x 100° (V) tölcsér lesugárzás, 1? átmérőjű tölcsér kijárat, 1,75? neodymium mágneses, nitrid-titánium hangszóró
- mély frekvencia szekció: 2 db, front hajtású, 6? neodymium mágneses, műgyanta erősítésű cellulóz membrános hangszóró (1,75? hangtekercs átmérő)
- balti nyírből készült láda, 1 füllel, matt fekete színben (felár ellenében bármilyen RAL színkóddal rendelhető)
- méretek: 339,5 mm (magasság), 373,5 mm (szélesség), 455 mm (mélység)
- tömeg: 15 kg

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház