Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Termék tesztek
Leteszteltük az új Numark Mixdeck Express-t
2011.12.07.

Megérkezett üzletünkbe a Numark legújabb kombinált készüléke a Mixdeck Express, amely elsősorban mobil DJ-k számára lett tervezve. Érkezése után azonnal nagyító alá vettük. Nézzük, mire is képes a Numark új üdvöskéje!

admin

http://www.pako.hu/files/news/441/images/small/524b231b8525b96833307ef90878512e.jpg

Megérkezett üzletünkbe a Numark legújabb kompakt készüléke, melyet első sorban a mobil DJ-k igényeihez igazítottak. A Mixdeck sorozat legkisebb tagjához a közeljövőben érkezik a gyári szállítótáska, de addig a saját dobozában is biztonsággal szállítható fellépésről fellépésre. A csomagban a tápkábel - a tápegység belső, tehát könnyen pótolható a kábel, ha netán elmarad a fellépések során -, RCA kábel, telepítő CD és használati utasítás, valamint a készülék maga foglal helyet.

A kicsomagoláskor szembetűnik a "műanyagok" kategóriához mért jó minősége, ami bizalmat ébreszt a későbbi mobil használat folyamán. A kompakt méret ellenére a logikus felépítés még a teljes méretű pultokhoz szokott kezek is gyorsan ráállnak a kezelőszervekre.

A keverő szekció az alapvető funkciókat biztosítja, az elrendezés kézre áll. A hátlapon külső egységek csatlakoztatására RCA bemenetek (vonal-, vagy lemezjátszó szintű), a kimeneti jel pedig együtt szabályozható XLR és RCA csatlakozópárokon keresztül továbbítódik a hangrendszer felé. A klasszikus, "szövegelős" lemezlovasokról sem feledkeztek meg, a készülék előlapján a mikrofonbemenet található, ráadásul kétsávos hangszínszabályozóval karöltve. Következzen hát a beüzemelés!

A készülék gyorsan életre kel, a kijelzők háttérvilágítása erős, de nem zavaró kék színben világít, úgy tűnik a mérnökök gondoltak a szabadtéri, napfényben történő felhasználásra is. A slot-in mechanizmussal betöltött CD gyorsan beolvasásra kerül - legy szó akár MP3-as lemezről, akár Audio CD-ről - a kijelzőn pedig a jól ismert szokásos információkon kívül az ID3 tagok és CD textek is olvashatók, ha szerepel ilyen az adathordozón.A JOG tárcsák a Numark-tól megszokott kétzónás, érintésérzékeny felületek, ami a véleményem szerint az egyik legjobban használható, nem motorizált tárcsa (ilyet találunk például a méltán népszerű MixTrack vezérlőn is). A zeneszámok közötti navigáció gyorsan kivitelezhető a navigációs gomb segítségével. A lejátszó szekcióban scratch, search, reverse és break funkció gombok foglalnak helyet, ezek kiválasztásával tudjuk elérni az éppen használni kívánt módot.

A sebességszabályzó potméter középállás nélkül, hosszú úton mozog, lehetővé teszi a pontos sebességállítást. A kijelző alatt hurok funkciót tudunk beállítani, egyszerűbb ütemszerkezetű zenék esetén akadásmentesen igazítja ezt a készülék.
Pendrive csatlakoztatása esetén a könyvtárnavigáció egyszerű, a gomb benyomása esetén +10 számot tudunk ugorni, így hamar elérhetjük a kívánt dalt, legyen szó akár több száz, az adathordozón helyet foglaló zenéről. Hasznos újdonság, hogy a két slot bármelyikébe helyezzük el a pendrive-ot, mindkét lejátszóval el tudjuk érni a rajta lévő adatokat. Ha netán a számítógépünkön tárolt nótákat szeretnénk előadásunk során használni, akkor is helyt áll a készülék: egyszerű USB csatlakozásával vezérelhetjük a mellékelt Serato DJ Intro alkalmazást. A program bátran ajánlható kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt, mindenféle bonyolult beállítás nélkül, a telepítés után azonnal munkára foghatjuk a stabilan futó programot. Gépigénye minimálisan magasabb az elterjedt Virtual DJ vagy Traktor szoftvereknél (amikkel ugyancsak használható a termék), így két processzormag és a 2 GB memória erősen ajánlott. Ha később újabb verzió jelenne meg, az ingyenesen letöltható Serato honlapjáról, így a Mixdeck Express felhasználójaként nem maradunk le a legújabb fejlesztésekről sem.

Összességében egy olyan készüléket ismerhettünk meg, amely kihasználva az új technikai lehetőségeket, egy komoly, de mégis elérhető áron kínál komplett megoldást a mobil DJ-k népes táborának.

Numark - Mixdeck Express

http://www.pako.hu/files/news/441/images/medium/9b45cfed098639fa3185590f961361e7.jpg

Oszd meg barátaiddal:
Kapcsolódó bejegyzések
Cimkék
A rovat további hírei
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház