Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Termék újdonságok
Numark újdonságok a 2011-es Summer NAMM-en
2011.07.29.

Új Numark készülékek látták meg a napvilágot a 2011-es Summer NAMM kiállításon. Numark - MixDeck Quad és Express, DJ IO, NDX 900 és iDJ Live. Klikk a részletekre.

admin

http://www.pako.hu/files/news/410/images/small/0e075e153cae307f9b8bd42e2f96e676.jpg

Numark - Mixdeck Quad és Mixdeck Express

A Mixdeck univerzális készülék sikerén felbuzdulva a Numark egy egész sorozatot szentel a kategóriának:
A Mixdeck Quad egy komplett megoldás DJ-knek egy kombinált 4 csatornás analóg és MIDI keverő központtal. Minden közkedvelt médiaformátummal megbírkózik, legyen az CD, MP3, USB meghajtó, DJ szoftver a laptopon vagy beépített operációs rendszerrel rendelkező készülék, mint az iPad vagy az iPod touch.

A Mixdeckhez képest a Mixdeck Quad MIDI támogatást nyújt az iPad és az iPod touch készülékekhez, használható például az Algoriddim DJAY program is. A mellékelt Traktor LE DJ szoftver széleskörű vezérlést biztosít, amennyiben MIDI kontrollerként szeretnénk használni a készüléket.
A Mixdeck Express a sorozat legegyszerűbb tagja, mégis minden megtalálható rajta, ami egy korszerű előadáshoz szükséges lehet: cue, brake és reverse, loop és scratch funkciók. Az effektek száma mellett a csatornák száma is eggyel csökkent a Quadhoz képest.

A MixDeck Quad termék gyári oldala ITT
A MixDeck Express termék gyári oldala ITT

Numark - DJ IO

A szuper kontrollerek és multifunkciós készülékek korában szükség lehet egy szimpla, egyszerű audio interfészre, ha egyenként szeretnénk összeállítani a számítógépes rendszerünket. A DJ IO pont erre hivatott, kompakt készülék, egyszerű felépítéssel és jó hangminőséggel és a DJ felhasználáshoz elengedhetetlen ki- és bemenetekkel. A készülék igazodva az új divathoz, elegáns, minimalista külsővel vág neki a következő időszaknak a Virtual DJ alapfunkciókat kínáló szoftverével karöltve.

A termék gyári oldala ITT

http://www.pako.hu/files/news/410/images/small/19548724bf2871106e25b8adb8ad27b1.jpg
http://www.pako.hu/files/news/410/images/small/1931c5fd7ddbf2d9c2d8d91def5cca00.jpg

Numark - NDX 900

A név ne tévesszen meg senkit az új készülék mindössze az NDX 800 továbbfejlesztése, ami egy plusz controller kimenetben és mellékelt Traktor LE szoftverben nyilvánul meg. A két pár RCA kimenet lehetővé teszi, hogy ezek után az USB audio jel dedikált kimeneten legyen elérhető, amit akár a keverő másik bemenetére is köthetünk!

A termék gyári oldala ITT

Numark - iDJ Live

A Numark - iDJ Live a legegyszerűbb módja, hogy iPod touch, iPhone vagy iPad segítségével DJ produkciót hozz létre. Ez a iOS-DJ kontroller mindenki számára hasznos és érdekes lehetőségeket biztosít, legyen szó kezdő gyakorlásról vagy egy rögtönzött party-ról. Kihasználva a dokkolt készülék lehetőségeit, az Algoriddim djay alkalmazás segítségével, DJ szettben prezentálhatod a mobil készüléken lévő zeneszámaidat. Gombnyomásra tölthetsz be zenéket, cue pontot állíthatsz be, scratch lehetőséget is biztosítanak a tányérok. Az iDJ Live komplett iPad állvánnyal, valamint különleges fejhallgató/hangszóró kábellel érkezik, ami gyors csatlakozást biztosít a hangrendszerbe.

A termék gyári oldala ITT

http://www.pako.hu/files/news/410/images/small/52a77ed0420e3c4f06e5c2b52923777f.jpg

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház