Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Áruházi hírek
Óriási siker az idei Hangfoglaláson
2010.10.06.

Nem csak kifejezetten magunkra vonatkoztatjuk a címet, hiszen annál sokkal nagyobb öröm, hogy a helyszínen 40.000, a weboldalon pedig 150.000 látogató nézte meg a kiállítást és annak programjait. Márpedig azok között a mieinkből is akadt jócskán!

admin

Páko Staff

Mint már jeleztük, a Hangfoglalás 4. színpadán az RCF legnagyobb hangrendszere, a TT+ Large Venues széria szólt, amely a TTL 55A és TTS 56A hangfalakból áll. A 3 nap alatt e rendszeren 9 eseménynek adtunk hangot, többek között a kiállítás nyitófellépésén SanFranciscoBeat-nek, majd a Besh o droM-nak.

Az A csanokbeli standunkon az újdonságoké volt a főszerep: a vitrin mögött is mindenki a Numark Mixtrack-jét, az Akai Pro SynthStation 25-jét, vagy az Alesis Multimix 8 USBFX-jét akarta kipróbálni. Miután erre ott nem volt lehetőség, maradt a DM 6 Kit és a DM 10 Studio Kit jelű elektronikus dobszett ütlegelése - a 2 próbaeszköz előtt hosszú percekig kellett a kipróbálásra várni, mivel péntek 10 órától vasárnap este 6-ig állandóan foglalt volt a szék.

 

A DJ pultokban a Numark Mixdeck, V 7, X5, M6 USB, NDX 200, NDX 400 és NDX 800, valamint a Gemini CDJ 210, CDJ 600 és PS 626EFX volt nyúzható, és ezt az RCF ART 4 és ART 7 sorozatú digitális aktív hangfalakon könnyen meghallhatta bárki?

 

Amikor SanFranciscoBeat a standon MPC5000-rel bemutatózott, akkor azért az RCF NX szériájának stack-je minden környező standon dünnyőgő gitárkombót lenyomott, és így volt ez akkor is, amikor vasárnap a kérdőívünket hibátlanul kitöltők között 5 db Cortex CHP 2500 fejhallgatót sorsoltunk ki. Kérdőívünk amúgy is rendkívül népszerű volt, hiszen a 15 kérdésre adott 15 jó válasszal nem csak egy energiaitalhoz (köszönjük, Shaker Cocktails - Rise Energy Drink!), hanem 15 %, október végéig felhasználható kedvezményhez is hozzá lehetett jutni.

 

A dB Technologies új aktív hangfalcsaládja, a Cromo csak kinézetével tűnt ki, meghallgatására a zárásig kellett várni, de hétfő óta bemutatótermünkben már tesztelhető is a Cromo 12 típus.

 

Nem szándékunk itt minden kiállított terméket, vagy akár csak újdonságot felsorolni, ezért azt javasoljuk, hogy aki bővebb információra vágyik, az látogasson el hozzánk vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Hangfoglalás idén is jó móka, és még nagyobb kihívás volt, de az érdeklődésből látszik, érdemes vele foglalkozni és részt kell venni rajta, mert összehozza a keresletet és a kínálatot. Utóbbiból nálunk is van bőven, ezért várjuk az érdeklődőket, hátha találkozik érdeklődésük az általunk forgalmazott termékek palettájával. Tégy próbára minket, keresd meg a számodra legfontosabb terméket, és kérj ajánlatot még ma! Ha nem találod, akkor se habozz írni, kérésedre külön ajánlatot küldünk!

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház