Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Ajánló
DJ világrekord kísérlet
2010.08.03.

Világrekord kísérletbe kezdett kedd délután Csuka Attila, zalaegerszegi DJ. 135 órás folyamatos zenélést vállalt. Amennyiben sikerül kitartania 135 órán keresztül a diszkóspult mögött, ő nevét írják a világrekord mellé.

admin

DJ világrekord kísérlet

Visszaszámlálás után a jól ismert szignállal indult Csuka Attila újabb rekordkísérlete. Január 8 és 12 között 90 óra 7 percet zenélt egyhuzamban a zalaegerszegi DJ, akkor Magyarországi rekordot állított fel, most azonban a világrekord a cél.

Attila igazából azt hitte, hogy januárban világrekordot döntött meg, ám kiderült, hogy a világrekordot 124 órával egy skót fiatalember, Dj Alan D tartja ezért döntött úgy, hogy most megpróbálja túlszárnyalni őt és nem is akármilyen felszereléssel.

 

A kísérletben segítségére van egy Numark NS7 MIDI vezérlő, NSFX effektprocesszor, PHX fejhallgató és egy NS 7 Case.

Attila óránként 5 perc szünettel rendelkezik, de ő 4 óránként tart 20 percet! A pihenőidők nem számítanak bele a rekordidőbe, így ténylegesen 135 órát kell talpon lennie zenéléssel. Rekordkísérletét orvosi felügyelet mellett végzi, hisz a durván 6 nap nem alvás nem éppen veszélytelen az egészségét tekintve.

A kísérlet során figyelemmel van a környéken lakókra, reggel nyolc és este 10 óra között szól hangosabban a zene, utána csak a Dísz téri sátorban és minimális hangerőn. Elmondása szerint fontos, hogy folyamatosan legyenek emberek körülötte és tartsák benne a lelket, hogy ébren tudjon  maradni. Kedvese, aki nagyon sokat segít Attilának, hogy véghezvigye célját, azt nyilatkozta nekünk, hogy biztos benne, DJ Atta ki fog tartani és az ő neve fog majd szerepelni a Guiness rekordok könyvében. A hitelesítésben jegyzőkönyvvezetők segédkeznek, akik négyóránként váltják egymást, illetve videófelvétel is készül az egész kísérletről, melyet a végén Sebestyén Istvánnak küldenek majd el, a magyarországi rekordok regisztrátorának.

Dj világrekord kísérlet

De addig is sok energiát, motivációt és kitartást kívánunk Attilának, hogy véghezvigye célját és ő legyen az, aki a világon a legtovább tudott folyamatosan DJ-zni!

2010.08.06.

Sajnálatos módon Attilát orvosa nem engedte tovább zenélni péntek hajnalban, mivel egészségének tűréshatárán volt, így a kísérletet nem vihette véghez! Attila nagyon elkeseredett volt másnap (mivel aznap tudatán kívül volt már), de nem adja fel, elkezdte a tréninget, hogy jövő nyáron ismét nekifuthasson a kihívásnak!

Bármennyire is sajnáljuk, hogy nem sikerült Attilának megdöntenie a világrekordot, fő, hogy egészsége nem károsodott!

Világrekord kísérlet

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház