Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Szakmai hírek
VOLT egy LAPTOP...
2010.07.30.

Sokan, sok helyen megírták már esetét, de mi azért kicsit mások vagyunk. DJ Pozsi az egyik legnagyobb felfedezettünk és legjobb partnerünk DJ eszközeink bemutatásában.

admin

VOLT egy LAPTOP

Valószínűleg a szakmában mindenki tudja, mi történt a soproni Volt fesztiválon. Razziázott a MAHASZ, és pont - mondhatnánk úgy is - a mi emberünket találták meg. Igaz ez annyiból, hogy Pozsi Numark V7-tel játszik. És az ő laptopját foglalták le.

A történteknek és visszhangjainak sok helyen utána lehet nézni, de a főszereplőt valahogy senki nem akarta vagy nem tudta megszólaltatni? Mi most megtettük volna, de DJ Pozsi az ügy elhúzódó folytatására való tekintettel most itt sem mondja el véleményét - helyette egy általa ajánlott link, ahol egy vadiúj dalt küld mindenkinek:

 

Tulipán nyílt DJ Pozsi lefoglalt laptopjából

 

A válasz - hisszük - méltó, ajánljuk például a kommentek számát és bejegyzésük időpontját megnézni - a tartalomról már nem is beszélve!

 

Íme néhány további link, ahol mások írták meg a látottakat/hallottakat (?):

 

index.hu

lazacz.com

youtube.com

 

Figyelem, újabb razziák várhatók? - itt elolvasható a MAHASZ álláspontja is:

Soundhead.hu

 

A Balaton Sound végül is botrány nélkül lement, de lesz még pár buli a nyáron (is).

 

Nos, ha van véleményetek, csak egyszerűen vitassátok meg fórumunkon az indított témában ITT, mi kíváncsian várjuk, ki mit gondol nem csak az esetről, hanem az egész jogdíj-fizetős sztoriról, no és persze Pozsi alkotásairól. Figyelem, aztán ne nekünk kelljen moderálni a hozzászólásokat!

 

Hajrá Pozsi!

 djpozsi.com

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház