Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Termék újdonságok
Előrendelési akcióban az új CDJ 350 és DJM 350
2010.07.08.

A Pioneer cég a két csúcstechnológiás lejátszója és keverőpultja után, most kifejlesztette a kezdő és feltörekvő DJ-k számára is elérhető áru, de ugyanakkor professzionális minőségű termékeit, a CDJ 350 és DJM 350 eszközt.

admin

Pioneer előrendelési akció
Pioneer - CDJ 350

Sok más gyártó DJ lejátszójában, mint például a Numark NDX 800-ban, a már megtalálható USB portok, amely a Pendrive-ról vagy külső merevlemezről (HDD) történő zenelejátszást, illetve számítógépünkhöz csatlakoztatva MIDI vezérlőként való alkalmazását teszi lehetővé, végre fellelhetőek az új Pioneer CDJ 350-es, alacsonyabb árfekvésű lejátszóban is.

A sztenderd CDJ 100, CDJ 200 és CDJ 400-as Dj eszközöknél megszokott Master Tempo, Ptich Range funkciók mellett fellelhető a Loop, Beatloop és Scratch, BPM Lock funkció egyaránt. A Recordbox támogatás segítségével a lejátszón közvetlenül is összeállíthatjuk, szerkeszthetjük a kedvenc zenéinket tartalmazó playlist-tünket.

Irány a termék adatlapjára: ITT

Az új Pioneer DJM 350 DJ keverőpult már digitálisnak mondható attól függetlenül, hogy nincsen rajta digitális ki és bemenet, hisz az analóg jelet rögtön digitális jellé alakítja át, így kristálytiszta és zajmentes hangzást biztosít. A 2 + 1 csatorna 2 db line és phono, valamint egy darab mikrofon bementről tesz tanúbizonyságot, illetve egy vonalszintű eszközt is megszólaltathatunk vele.

Pioneer DJM 350

Kimenetek tekintetében 2 db egyszerre vezérelhető RCA-val rendelkezik hátlapján. Crush, Filter, Jet és Gate effekekkel, valamint Faderstart funkcióval, illetve egy USB porttal is büszkélkedhet, aminek segítségével rögzíteni tudjuk felvételeinket külső adathordozónkra.

Irány a termék adatlapjára: ITT

Figyelem! Legyél te az első CDJ 350 és/vagy DJM 350 tulajdonosok között. Nevezz be most új eszközeidre, már csak azért is, mert a Páko-ban augusztus végéig kedvezményesen juthatsz hozzá az új Pioneer termékekhez, előrendelési akciónk keretén belül. MOST, VAGY SOHA?. ilyen olcsón!

Pioneer 350 szett

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház