Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Áruházi hírek
Véget ért a Numark NS7 - V7 turné!
2010.06.08.

Véget ért a Numark országos méreteket öltő NS7 - V7 DJ turnéja. Minden állomáson szintén kipróbálható volt és nagy sikerrel szerepelt a DJ piac 2009-es szenzációja, az NS7 és 2010 kiemelkedő újdonsága, a Numark V7.

admin

Numark Turné 2010

Az országos méreteket öltő Numark NS7 - V7 Turné 2010 első állomása: Páko Kft. volt, ahol rögtön az április.-i nyitónapon DJ Pozsi pörgette a motorizált tányérokat.

A vezérképviselet után az ország északi régióját céloztuk meg, és tartottunk nagy sikerű bemutató Nyergesújfalun, ahol az Andrusko Sound volt az NS7-V7 turné házigazdája, majd délre utaztunk, ahol Szegeden jártunk a Joer Records üzletében.

Május 4. és 10. között Kecskeméten a Prodyn üzletében, majd május 11. és 15. között a dunaújvárosi Galaxis Diszkós boltban tesztelhették az érdeklődők a Numark csúcs-konrollereit.

 

Globaltek

Május 18.-tól 22.-ig Pécs és a Globaltek szaküzlete volt vendégláltónk, ahol nem várt sikerrel zárult a turné állomásának utolsó napja.

Május utolsó hétében Miskolcon, a Mistralban jártunk, majd június első hetében a nyíregyházi Disco Centerben pörgethették az NS7 és V7 kontroller turntable tányérjait az érdeklődők.

A Numark NS7 - V7 Turné 2010 utolsó állomása a budapesti székhelyű Erlatech Kft. volt. 

Természetesen a turné végeztével, a Páko Kft. bemutatótermében továbbra is folyamatosan kipróbálhatók a fent említett eszközök!

DE!

Amennyiben sorban állás nékül szeretnéd megismerni a készüléket, vagy gyakorolnál is rajta, kérj időpontot előzetesen az info@numark.hu címre küldött emaillel!

FIGYELEM! A Numark DJ Club Magyarország arany- és ezüst-kártyás tagjai elsőbbséget élveznek az  időpontok lefoglalása során! A beregisztrált tagság elegendő, a kártya bemutatása nem szükséges! Bővebb info a tagságról: http://djclub.numark.hu/

Gyere, Hallgasd, Próbáld!

Előtte ne felejtsd el lejegelni az ujjaidat :-)

Hogy miért? Nézd meg a lenti videókat!

 

 

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház