Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Áruházi hírek
RCF - Art 7 sorozat akció!
2011.04.28.

Az RCF Art 7 széria a hangfalak új generációja, melyek digitális végfokkal vannak ellátva és 750 W teljesítményre képesek. Bármelyik 7-es széria modellje a tökéletes választás lehet számodra. SŐT, MOST AKCIÓS ÁRON!

admin

Art 7 széria

Az Art 708A (akciós ára: bruttó 161.000 Ft) az Art 7 széria legkisebb modellje, mégis megdöbbentő csúcsteljesítményre képes, köszönhetően a 750 W teljesítményű digitális végfoknak. Kiváló minőségű neodímium hangszórók, kompakt méretű hangfaldoboz, kiváló lineáris és pontos frekvenciamenet 

A turnéd le van fixálva, de a legtöbb helyszín kicsi és zsúfolt? Az Art 710A (akciós ára: bruttó 215.000 Ft) az, amire szükséged van: rendkívül kompakt és erőteljes hangfal. 129 dB max SPL hangnyomásra képes!

Szükséged van némi beszéd, felvett zene hangosítására és befejezni a műsort egy élő szettel? A válasz az Art 712A (akciós ára: bruttó 242.000 Ft): többcélú hangfal, ami a legjobb választást képviseli azokban a szituációkban, amikor teljes frekvenciatartomány, mély basszus és magas hangzásélesség szükséges.

Unod, hogy a hang nem úgy vág a keverőn keresztül a színpadon, ahogy szeretnéd? Nos, akkor miért ne próbálnád ki az Art 715A-t (akciós ára: bruttó 269.000 Ft) stage monitorként? Ez a tökéletes hangfal az élő hangzáshoz, ahol extra átütésre van szükség a basszus visszaadásánál.

Nagyobb a műsor helyisége, mint amit vártál? Ez nem probléma az Art 722A (akciós ára: bruttó 287.000 Ft)-val. Köszönhetően a nagy, 90 x 60 fokos lesugárzási szögnek alacsony a torzítás, állandó irányítottságú a tölcsér, valamint annak lineáris és precíz mély frekvenciakontrollja, ez a tökéletes megoldás, amikor elegendő hangerőre van szükséged a nagydobású alkalmazáshoz nagyobb helyszíneken.

Olyan rendszert keresel, ami nagyszerű házromboló hangzást produkál? Akkor utazz az Art 7 sorozat zászlóshajójával, az Art 725-tel (akciós ára: bruttó 323.000 Ft), mely 131 dB max SPL leadására képes.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb rendszert és ne habozz megvásárolni! MOST akciós!

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház