Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Termék újdonságok
Megérkezett az RCF- Art 4 sorozat
2010.05.20.

Az Art 4 sorozat 400 W-os hangfalai a világszerte népszerű, hordozható Art széria újdonságai, amelyekben az RCF ötvözi az ART 3 sorozat legendás hangminőségét a legújabb digitális, az Art 7 családhoz kifejlesztett Digipro erősítőtechnológiával.

admin

RCF Art 4 sorozat

Az új RCF Art 4 hangfalak erőteljes DSP-vel vannak ellátva, amely kezeli az EQ-t, a soft limitert, a kompresszort valamint a dinamikus mély-kiemelést. Az ART 4 széria minden tagja el van látva két különleges EQ beállítással. Az egyik az Extended Frequency Response, amely háttérzene és alacsony hangerejű alkalmazások esetén nyújt hangsúlyosabb mélyeket, a másik a Linear Frequency Response élő zenei hangosításokhoz.

Az Inside/Outside tekercselési technológiát használták fel az összes hangszóró előállításakor az ART 4 sorozatban, lehetővé téve a hangszóró megfelelő hűtését, ezáltal biztosítva a hosszabb ideig tartó hangos megszólalást. A neodímium mágnesek használatával drasztikusan csökkent a hangfalak végső tömege.

Az ART 4 sorozat megjelenése tükrözi az ART 7 széria funkcionalitását és agresszív dizájnját, míg az újonnan tervezett 400 Wattos digitális erősítők (300 Watt a mélysugárzók, 100 Watt a nyomókamrás driverek számára) ötvözve az egyedülálló RCF hangszóró technológiákkal teszik az ART 4 sorozatot kiváló termékcsaláddá, amely illeszkedik az összes hordozható hangosítási alkalmazáshoz.Az ART 4 sorozat hangfalai a világszerte népszerű, hordozható ART széria új jövevényei, amelyekben az RCF ötvözi az ART 3 sorozat legendás hangminőségét és tartósságát a legújabb digitális, az ART 7 családhoz kifejlesztett Digipro erősítőtechnológiával. Az új hangfalak erőteljes DSP-vel vannak ellátva, amely kezeli az EQ-t, a soft limitert, kompresszort valamint a dinamikus mély-kiemelést. Az ART 4 széria minden tagja el van látva két különleges EQ beállítással. Az egyik az Extended Frequency Response, amely háttérzene és alacsony hangerejű alkalmazások esetén nyújt kissé hangsúlyosabb mélyeket, a másik a Linear Frequency Response élő zenei hangosításokhoz.
Az Inside/outside tekercselési technológiát használták fel az összes hangszóró előállításakor az ART 4 sorozatban, lehetővé téve a hangszóró megfelelő hűtését, ezáltal biztosítva a hosszabb ideig tartó hangos megszólalást. A neodímium mágnesek használatával drasztikusan csökkent a hangfalak végső tömege.
Az ART 4 sorozat megjelenése tükrözi az ART 7 széria funkcionalitását és agresszív dizájnját, míg az újonnan tervezett 400 Wattos digitális erősítők (300 Watt a mélysugárzók, 100 Watt a nyomókamrás driverek számára) ötvözve az egyedülálló RCF hangszóró technológiákkal teszik az ART 4 sorozatot kiváló termékcsaláddá, amely illeszkedik az összes hordozható hangosítási alkalmazásba.

Az RCF Art 4 sorozat tagjai

RCF - Art 408A 400 W, 8"/1", 126 dB
RCF - Art 410A 400 W, 10"/1", 127 dB
RCF - Art 412A 400 W, 12"/1", 127 dB
RCF - Art 415A 400 W, 15"/1", 128 dB
RCF - Art 422A 400 W, 12"/2", 129 dB
RCF - Art 425A 400 W, 15"/2", 129 dB

RCF Art 4 széria

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház