Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Szakmai hírek
Az olasz dB Technologies kínai díjat nyert
2010.04.26.

A dB Technologies megelőzte riválisait az import márkák között és átvette a Nemzeti Hang és Fény Díj átadóján a trófeát a múlt hónapban.

admin

dB Technologies nyert

Az olasz dB Technologies Kínában a 10 legnagyobb  mennyiségben importált márka közé tartozik a Pro Audio piacon. A dB Technologies olyan márkákat is lekörözött az idén, amelyek sokkal régebb óta ismertek Kínában. A területi eladási vezető, Martin Capp így kommentálja a kínai disztribútorral való közös munkát: "A Sharp Dragon-ba fektetett rengeteg munka és energia 2008 óta alapvetően megkövetelte, hogy a dB Technologies megnyerje ezt a díjat. Nagy elismerést érdemel a kínai piac növekedése, melyet ilyen rövid idő alatt el tudott érni a dB Technologies márkával".

"Ezen díj elnyerése tiszta visszajelzés a kínai Pro Audio szektortól, hogy a dB Technologies most már egy elismert játékos a pályán" - vonja le a következtetést Capp. "A jövőben feltétlenül a kínai piac egyik vezetője lesz".

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház