Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Ajánló
XI. Producer és DJ találkozó
2010.03.04.

Már-már hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre a 11-ik Producer és DJ találkozó.

admin

XI. Producer és DJ találkozó

Ismét egy össznépi gomb-tekergető, zene-fülelő és a hazai nívós producerek előadásait nézhető esemény kerül megrendezésre a B7 klubban 2010. március 13-án, szombaton. A szokásosnak mondható kiállítók mellé két új belépő is csatlakozik, így a legújabb producer és DJ felszerelések mellé már a stúdiókban használatos Apple gépeket is közelebbről lehet szemlélni.

Minden kiállító készül kisebb bemutatókkal, míg az előadások rendszerint a zeneszerkesztésről szólnak. Különlegesség lesz ezúttal, hogy Jay Lumen nem csak a zeneírásról beszél majd, hanem az azt követő, kiadókkal való procedúrát is. Snake Sedrick a mostanság legnagyobb favoritról, az AkaiPro APC40 eszközről tart bamutatót, míg Belocca és Chris.su legújabb trackjeiket mutatják meg belűlről.
További érdekesség, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ismét legy on-line közvetítés, így ha nem tudsz eljönni, akkor sem maradsz le róla, mert a Mix8 Channel minden apsó eseményt lencsevégre kap.

A találkozó mint mindig, ingyenes és érdemes már a 13 órai kapunyitásra megérkezni, mert rengeteg látnivaló lesz. Az első előadás 15 órakor kezdődik és óránként követik egymást.

Inofline: 06-30-289-5120 - Thomas Bernard

www.producerdj.hu

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház