Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Áruházi hírek
iKey-Audio termékek a februári hónap ajánlata
2010.02.03.

Február hónapban az iKey-Audio stúdió monitor, monitor fülhallgató, hangkártya és digitális rögzítő termékei rendkívül kedvezményes áron kaphatóak!

admin

Stúdió monitorok

iKey-Audio M606 V2
Az M 606v2 egy aktív 90 W-os stúdió monitor hangfal, rendkívüli tiszta hangzással.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio M808 V2
Az M 808 stúdió monitor egy 8"-os, 125 W-os biamplifikált egység, amely professzionális tisztaságot és pontosságot ad szuperul érthet és torzításmentes hangleképzéssel.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio M10 S
Az M10 S stúdió szub monitor hangfal hihetetlen mély-hang mezőt képes előállítani a 10"-os hangszórónak és a 175 W-os nagy hatékonyságú, D osztályú erősítőnek köszönhetően.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio G3
A G3 a legjobb megoldás az élőzenés előadás felvételéhez. Az előadás rögzítése MP3 formátumban, akár 320 kbps minőségben vagy WAV 44.1 KHz/16 bit formátumban is lehetséges.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio M3
Ez a készülék tökéletesen alkalmas bármilyen professzionális field felvételtől kezdve a céges megbeszéléseken és az oktatásokon át az iskolában történő felvételek elkészítésére.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio HDR7
A HDR7 egy hordozható digitális felvevő, amely az X/Y tengelyen való rögzítésnek köszönhetően magas sztereo minőségű felvételt készít, így tökéletes interjúk, podcast-ek, szemináriumok felvételére egyaránt.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio RM3
Ez a digitális rögzítő egy vékony, rackbe építhető, 1U magas készülék, amely minden funkciót tartalmaz, amire csak szükség lehet kíváló minőségű médiarögzítéshez. Megtekintem a terméket!

Digitális rögzítők
Fülmonitorok

iKey-Audio ED Q360
Az iKey-Audio Q sorozat úgy lett tervezve, hogy mindegy, hogy klasszikus zenét, hard rock-ot vagy mély klub zenét hallgatsz, az egyéni fém ház biztosítja a tökéletes balanszot, a mélyhangokat és a tisztaságot, amelyet minden ütemnél érezni fogsz.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio ED E180
Az iKey-Audio E sorozat strapabíró és szuper könnyű fémházzal készül, s 3 különböző méretű fülpárnával kerül szállításra a legkényelmesebb viselet, és a kiváló hangminőség érdekében.
Megtekintem a terméket!

iKey-Audio iCONNEX
Az iKey-Audio iCONNEX egy rendkívül megbízható, praktikus hangkártya USB csatlakozással, 2 db bemenettel és 1 db kimenettel. 
Megtekintem a terméket! 

Hangkártya

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház