Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Áruházi hírek
Az RCF az amszterdami ISE kiállításon
2010.02.01.

Az Integrated Systems Europe szakkiállítás a legnagyobb európai professzionális AV és elektronikus rendszerintegrációs seregszemle a kontinensen. Február 2 és 4 között az RCF is bemutatja Commercial Audio (100V) és az Installed Sound Systems újdonságait.

admin

RCF az ISE-n

Az RCF számos terméket vonultat fel, többek között a Monitor Q és a korábbi Acustica, most Installed Sound termékcsaládból, a digitális mátrix-technológia újdonságát, a DXT 7000 rendszert, a teljes Congress termékcsoportot, benne a FORUM 2000 vezeték nélküli UHF tolmácsrendszert, a FORUM 6000 digitális vezérlésű konferenciarendszert, valamint a FORUM 9000 teljesen digitális szavazó- és konferenciarendszert. Látható lesz továbbá a TT+ hangfalcsalád és az új AM és UP sorozatú teljesítményerősítők.

A 2010-es ISE-n új termékei között az RCF bemutatja a FORUM 6000 konferenciarendszerhez tartozó legjelentősebb fejlesztését, a DEC 61042 bővítőkártyát, valamint az új ES 3323 központi egységet, amely egy 320 W teljesítményű, CD/USB MP3 lejátszós rádiós erősítő, olyan paging és zónakezelési képességgel, amellyel lehetővé válik a hangforrások három különálló zónába való elkülönítése. Az ES 3323 a hozzá ajánlott BM 3003 mikrofonpulttal együtt egyébként már a Páko Kft-nél is kipróbálható. Mindezek mellett az olasz gyár bemutatja multi-erősített, függőlegesen irányítható hangoszlopát, a VSA 2050-et, amely a digitális technológia legújabb alkalmazásainak egyikét testesíti meg.

Oszd meg barátaiddal:
Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház