img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0

Pioneer DJ - TSP-16 (KIFUTOTT)

Pioneer DJ - TSP-16 (KIFUTOTT) img-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-big  (0)

img-youtube

XXARCHÍVXX DJ effekt, sampler, step sequencer, Toraiz, TSP-16

Cikkszám: 00011235

Készlet információ: alacsony készlet, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Elérhetőségeink:
Telefon: +36/1-363-5080
Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 99/B.
E-mail: pako@pako.hu

További termék információk

Szállítási információk

Kiszállítás: Amennyiben a termékből van szabad készületünk (a pontos készlet felől érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon), 1-2 munkanap. 49.900 ft felett díjmentes szállítást biztosítunk.

Átvétel üzletünkben: Szabad készlet esetén munkatársunkkal való egyeztetést követően, kért időpontra összekészítve.
Fizetési lehetőségek Utánvétel Átutalás Személyes átvétel Bankkártya
Hitelkalkulátor img-calculator Hitel lehetőség

Kedvező kölcsönök erre a termékre

Részletes termékleírás

Pioneer Toraiz SP-16

Professzionális sampler és step sequencer

 

Sample és Sync: a TORAIZ SP-16 Samplert Dave Smith féle analóg szűrőkkel és Pro DJ Linkkel szerelték a tökéletesen időzített loopokért.

Emeld magasabb szintre a kreativitásod a DJ pultban, stúdióban és a színpadon is az új TORAIZ SP-16 Samplerrel és szekvencerrel! Az érezhető, tapintható Sampler intuitív érintőképernyős kialakítással, 16 erőteljes Sampler motorral, a Dave Smith Instruments Prophet-6 szintetizátorán alapuló analóg szűrőkkel és Pro DJ Linken keresztüli kvantálással rendelkezik. Használható különálló egységként is, nem kell hozzá laptop.

 

A gyártó több mint 20 évnyi, zeneipari tapasztalatát öntötte formába első samplerével, hogy egy sokoldalú hang-gépet hozzon létre. Tölts be hangmintákat USB eszközről, vagy a belső memóriából, majd használd a 16 lépcsős Sequencert minták, vagy lejátszási loopok létrehozásához; vagy aktiválj "egygombos" dolgokat a többszínű Performance Padekkel! És ha eközben Pro DJ Linken CDJ-kre vagy csatlakozva, akkor ez mind szinkronizálva lesz a mester deck üteméhez, így magabiztosan lehetsz kreatív!

 

A Pioneer Dave Smith-szel, a legendás szintetizátortervezővel működött együtt, hogy az ő Prophet-6 analóg szűrőit beleépíthesse a samplerbe, így a létrehozott zenék gazdag, analóg melegséget és erős jelenlétet kapnak. Plusz az érintős szalagon ösztönösen vezérelhető számos paraméter, mint például a hangszínhajlítás. A valósidejű feldolgozó motor azt jelenti, hogy biztosan manipulálhatod a hangot időtartam kitolással, hangszínhajlítással és erősítő átkötéssel.

 

A 7 colos, teljes színű érintőképernyő teljes vezérlést biztosít. Válaszd a Track Menüt, hogy a zenéid minden paraméterét és információját áttekintsd - amiket manipulálhatsz is a képernyő alatti hat tekerővel! A Loopmasters jóvoltából a Sampler 2 GB beépített hangmintával érkezik, így már a dobozból kivéve nekiállhatsz basszus alapokat és loopokat készíteni.

 

Hozz létre akár 256 mintát a 16 lépcsős Sequencerrel!

Dobj be hangokat a Sequencerbe és hozd létre saját, 16 lépcsős loopjaid, majd a 6 tekerővel moduláld a hangját! A többszínű gombok a hanghoz beállított színt követik: Például a lábdob lehet piros. Elmentheted a mintákat, és azonnal lejátszhatod őket a DJ pultban vagy a színpadon is.

 

7 colos, teljes színű érintőképernyő részletes hangminta információkkal

A nagy érintőképernyő minden információt a szemed előtt tart. Gyorsan böngészhetsz és tölthetsz be hangmintákat, és vizuális segítséggel még színeket is rendelhetsz hozzájuk! Vagy nézd a hanghullámokat valós időben, hogy teljes részletességében áttekintsd a hangminta karakterisztikáját - valamint manipuláld számos paraméterét a képernyő alatti potméterekkel!

 

Többszínű Performance Padek "Velocity" móddal

A Performance Padeket a DJ kontrollereinkből vettük át, hogy valóban "tapintható" legyen a professzionalizmus. Tölts be akár 16 hangmintát a Padekre, és élőben dobolhatsz az ujjaiddal. A fények olyan színűek, mint amit beállítottál a hangokhoz, míg a Velocity mód segítségével a hangminták hangerejét a gomb nyomásának erejével szabályozhatod.

 

8GB Flash memória és valós idejű feldolgozás a nonstop komponáláshoz

A TORAIZ SP-16 segítségével mind a 16 hangot teljes polifóniában használhatod egyszerre - még akkor is, ha időkitolást vagy hangszerkesztést használsz az érintőképernyőn. A 8GB Flash memória azt jelenti, hogy rengeteg helyed van - és külön egységként is használhatod, laptop nélkül.

 

Analóg szűrők a Dave Smith Instruments cég Prophet-6 szintetizátorából

Dave Smith-szel működtünk együtt, hogy az ikonikus Prophet-6 szintetizátora analóg szűrőit beépíthessük a TORAIZ SP-16-ba. Használd a potmétereket, hogy formáld a hangzásod - manipulálhatod a Drive, Cut Off és Resonance értékeket és valódi meleg, analóg jelenlétet adhass hozzá.

 

A Pro DJ Link és a MIDI óra azt jelenti, hogy sosem hagysz ki egy ütemet sem!

Add hozzá a TORAIZ SP-16-ot a CDJ vagy XDJ kiépítésedhez Pro DJ Link használatával, és a Sampler igazodni fog a mester decked üteméhez. Így akárhány réteg hangmintát teszel a zenédre, az mind pontosan, ütemben lesz. A készülékben egy MIDI óra is található, így ha más eszközökkel összekötöd USB-n keresztül, akkor is szinkronban maradsz. Sőt, a termék a későbbiekben DAW csatlakoztathatóságot és egyéb szintetizáló képességeket is kapni fog.

 

Bemeneti csatlakozók: 2 db 6,3 mm-es jack

Kimeneti csatlakozók: 8 db 6,3 mm-es jack, fejhallgató

Egyéb csatlakozók: USB, LAN, MIDI

Maximális külső méretek: 436,5 x 261,2 x 74,3 mm

Tömege: 3,2 kg

Hibás, hiányzó vagy hiányos a termékleírás? Jelezze nekünk!

Megírom
Több, mint 30 év szakmai tapasztalat és segítőkész kiszolgálás
Ingyenes szállítás 49.900 Ft feletti rendelés esetén
Hivatalos magyarországi garancia és jótállás
Több száz azonnal kipróbálható fény és hangtechnikai eszköz

Kapcsolódó termékek

Vásárlói vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Vélemény írása

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top