img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0

Monkey Banana - Turbo 6 Banana (KIFUTOTT)

Monkey Banana - Turbo 6 Banana (KIFUTOTT) img-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-bigimg-star-active-big  (0)

XXARCHÍVXX monitor hangfal, aktív, 90W, 6,5" woofer, 1" silk dome tweeter, 50-30kHz, dbár, sárga, 230381

Cikkszám: 00032012

Készlet információ: alacsony készlet, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Elérhetőségeink:
Telefon: +36/1-363-5080
Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 99/B.
E-mail: pako@pako.hu

További termék információk

Szállítási információk

Kiszállítás: Amennyiben a termékből van szabad készületünk (a pontos készlet felől érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon), 1-2 munkanap. 49.900 ft felett díjmentes szállítást biztosítunk.

Átvétel üzletünkben: Szabad készlet esetén munkatársunkkal való egyeztetést követően, kért időpontra összekészítve.
Fizetési lehetőségek Utánvétel Átutalás Személyes átvétel Bankkártya
Hitelkalkulátor img-calculator Hitel lehetőség

Kedvező kölcsönök erre a termékre

Részletes termékleírás

Monkey Banana Turbo 6

 

LED logo: kiváló minőségű ólommentes optikai anyagból készült, biztosítva a márka jól látható büszke megjelenítését, és a mögötte álló mérnöki kézműves munkát, már első ránézésre is.

 

Hangfal ház: személyre szabott MDF anyag, nem csak stílusos hanem komoly mérnöki munka rejlik mögötte biztosítva a kiváló akusztikus teljesítményt. A bass reflex akusztikus kivitel kombinálja a maximális hatékonyságot és basszus visszaadást. Az MDF ház megfelelően csillapítja a vibrációt és minimálisra csökkenti a torzítást. A modern külső mellett professzionális, korszerű tervezéssel. A hangminőség és a nem szokványos megjelenés érdekében a ház hexagonális alakú. Sok kísérletezés után arra jutottak, hogy ez a forma a leginkább megfelelő és hatékony a hullámtörések elkerülésének érdekében.

 

Magassugárzó: Magas minőségű európai selyemből készülnek, a szabadalmaztatott dóm görbület tökéletesen átviszi a magas frekvenciákat. Alacsony torzítás még alacsony crossover fekvencián is. A ritka neodímiium mágnes nem csak extrém hatékony, de mágnesesen árnyékolt is. A nagy teherbírású tekercs által a magassugárzók nem csak nagy teljesítményűek, de rendkívül kellemes a hangjuk is.

 

Mélysugárzó: A repülőgép iparból átvett PP karbonszál/kerámia kompozit membrán biztosítja a tökéletes egyensúlyt a tömeg és a teherbírás közt. A könnyű súly mellett gyors és pontos átvitelt biztos minden mélyhangnál a középhangokig. A membrán egometriája extém teljesítmény és hőálló tulajdonságokkal bír, mindegy, hogy kemény rockot, vagy klasszikus zenét hallgatsz rajta. A mágneses struktúra árnyékolt kivitelű, természetesen környezetbarát gyártási folyamattal.

 

Erősítő: Az egyedi erősítő kizárólag professzionális osztályú multi-layer PCB paneleket használ (más hangszórókban egy rétegű panel van). Ez biztosítja a nagyobb teljesítményt és nagyobb megbízhatóságot tökéletes hangminőség mellett. Csak audiofil minőségű komponensek kerülnek beépítésre. Az AB osztályú erősítő rendkívül klasszikus és stabil. Energiatakarékos üzem mellett biztosítja a meximális hagkéonyságot és pontos hangleképzést.

 

Toroid trafó: Az audiofil minőségű tekercs biztosítja a tiszta áramellátást. Minimálisra csökkentett vibrációs zaj, mágneses flux szivárgás nélkül és elektromágneses interferencia nélkül, kizárva ezzel minden potenciális zajt.

 

Erősítő hűtőborda: A legjobb minőségű aluminiumból készült. A borda nem csak az erősítő hőjét vezeti el, hanem a hangszórók által termelt hőt is. A borda elhelyezése biztosítja a lehető legjobb helymegtakarítást, és a maximális hatékonyságot.

 

Turbo 6 specifikációk:

- Mélysugárzó: 6,5" mágenesesen árnyékolt polipropilén/kerámia

- Magassugárzó: 1" selyem dóm

- Frekvenciaátvitel: 50-30000 Hz

- Crossover frekvencia: 3 KHz

- Mély erősítő: 60 W

- Magas erősítő: 30 W

- Bemenetek: XLR/TRS Neutrik kombó, RCA, S/PDIF

- Kimenetek: S/PDIF digitális

- Bemenet választó: analóg vagy digitális

- Színek: piros, fekete vagy sárga

- Méretek: 260 x 229 x 328 mm

- Tömeg: 7.6 kg

Hibás, hiányzó vagy hiányos a termékleírás? Jelezze nekünk!

Megírom
Több, mint 30 év szakmai tapasztalat és segítőkész kiszolgálás
Ingyenes szállítás 49.900 Ft feletti rendelés esetén
Hivatalos magyarországi garancia és jótállás
Több száz azonnal kipróbálható fény és hangtechnikai eszköz

Kapcsolódó termékek

Vásárlói vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyen Ön az első!

Vélemény írása

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top