Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Chauvet DJ
Chauvet DJ
Chauvet DJ

A Chauvet a 80-as években disztribútorként és gyártóként kezdte Miami Beach-en. Napjainkban azonban vezető szerepet tölt be a fejlesztésben, újításokban és gyártásban, piacvezető a fényeffektek terén design, rugalmasság, minőség és a lehetőségek terén is. A képletük egyszerű: megfelelő termékek megfelelő áron. Profi forgalmazókon és nemzetközi disztribútorokon keresztül szerte a világban a Chauvet márka így él a köztudatban: Value, Innovation, Performance. Röviden VIP.

Professzionális forgófejes lámpák, szkennerek, wash lámpák és vezérlők hajtják előre a CHAUVET növekedését. A vállalat aktívan dolgozik új technológiákon a LED, laser és épületvilágítás területén is.

A világítás iránti szenvedélyt 70 fős személyzet tartja fenn a dél-floridai központban. A fejlett termékek, előrelátó megoldások, a szerviz háttér és a támogatás által büszkélkedhet a márka olyan sok elégedett vásárlóval.
.

Chauvet DJ termékeket a következő termékkategóriákban találhat. Kérem válasszon!

B-Stock

Dekor

DJ Technika

Effektgépek - anyagok

Fényeffektek

Fénytechnika és
látványtechnika

Fényvezérlők

Kiegészítők

Statív, állvány

Színpadvilágítás

Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház