Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
Alto Pro
Alto Pro

Az ALTO mérnökei hosszú ideig terveztek professzionális hangtechnikai termékeket, együttműködve néhány jelentős pro-audio gyártóval. Az ALTO márka a betetőzése volt egy különc olasz látnok, GP Staffa kutatásainak. GP sugalmazta az önálló ALTO fejlesztéseket. Kiváló ár/teljesítmény arány, felhasználóbarát szemlélet és kezelés ? mindezek jellemezték az ALTO termékeket. R&D (kutatás-fejlesztés) központjaik Olaszországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Tajvanon működtek. A digitális termékek lelke egy kifinomult DSP processzor, valamint rendelkezésre áll korszerű algoritmusok széles választéka, melyeket saját, speciális szoftveres csapatuk fejlesztett ki az elmúlt 11 évben. Effektprocesszoraik, mint pl. zengető, késleltető, chorus és flanger megtalálhatók a legjobb gitárerősítőkben és stúdió készülékekben. Különösen büszkék azon termékeikre, melyeket elsőként fejlesztettek ki a pro-audio gyártók között.
Mindezen jelentős sikerek és cégtörténeti fejlemények után az ALTO 2011-ben a Numark-csoport tulajdonába került, és azonnal teljes átalakuláson ment keresztül, mind nevét, mind kínálatát tekintve. A régi termékek szinte teljesen megszűntek, helyükre a márkacsoport kínálatába illeszkedő vadonatúj berendezések kerültek.

Alto Pro termékeket a következő termékkategóriákban találhat. Kérem válasszon!

B-Stock

Hangfalak

Hangrendszer kiegészítők

Hangtechnika

Keverőpultok

Statív, állvány

Stúdiótechnika
és hangszerek

Vezeték nélküli mikrofonok

Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház