Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
18 Sound
18 Sound

Az Eighteen Sound az olasz AEB Technologies egyik részlege, amely kimagasló minőségű professzionális hangszórókat gyárt. A részleg küldetésének érzi, hogy olyan minőségű hangsugárzókat alkosson, amelyek a lehető legpontosabb hang reprodukciót képesek megvalósítani, még extrém nagy igénybevétel és hangerő mellett is. Az Eighteen Sound nagy előnye az ?abszolút szabályozhatóság? filozófiája, amelynek megvalósítását már az anyagok kiválasztásával, és a magas precizitású automatikus gépsoron történő gyártással kezdik. Ez az egyedülálló tulajdonság tette ezeket a hangszórókat a nemzetközi piac vezető márkájává.
Az 18 Sound projekt 1997-ben indult, amikor az AEB s.r.l. két igazgatója, Ivan Paterlini és Vincenzo Baroni úgy döntött, hogy kiszélesítik tevékenységi körüket, és belekezdenek a professzionális hangsugárzók gyártásába. Az AEB - mely elsősorban ipari elektronika, valamint ipari robotok gyártásával foglalkozik - erőteljes anyagi és humán támogatásának köszönhetően, az új divízió hamarosan fontos szerephez jutott az adott piaci szegmensben, az 18 Sound pedig hatékony és agresszív gyártóvá nőtte ki magát. A cég filozófiája kezdettől fogva az volt, hogy termékeivel - nemzetközi szinten - a professzionális technika iránt érdeklődők felső rétegét célozza meg. A vevők általános megelégedettsége lehetővé tette a folyamatos fejlődést. 2002-ben a gyártás 30%-os növekedést és fontos új beruházásokat tudhatott magáénak.

18 Sound termékeket a következő termékkategóriákban találhat. Kérem válasszon!

Hangszórók

Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház