Üdvözöljük, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
| E-mailt küldök
Kérjük írja le, hogy milyen jellegű kérdése van!

Kérjük adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse

Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:
Mikor kereshetjük?
Ellenörző kód:
Kérem adja meg a képen látható karaktereket:
(kis és nagybetűk között nem teszünk külömbséget)
dB Technologies
dB Technologies
dB Technologies

Az Accoustic Engineering Bureau (AEB) nevű céget Dr. Ing. Arturo Vicari alapította, több mint 25 éve. A vállalat célja professzionális hangtechnikai termékek, zeneberendezések és installált rendszerek fejlesztése volt, amelyek akkoriban még nem voltak jelen a piacon. Ekkor kezdődött az első vezeték nélküli mikrofonok fejlesztési folyamata. Ezt követték a hangszóródobozok, erősítők és számos más termék.

A dB Technologies márkanevet 1986-ban jegyezték be Olaszországban, azóta is minden audio termék esetén ezzel a névvel találkozhatunk. Az AEB immáron több mint 60 fős csapata ma már főleg a kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. A teljes fejlesztési folyamatot követően, szakértők csoportja határozza meg a leggazdaságosabb előállítási módot. A végső összeállítási, tesztelési és minőségellenőrzési munkákat kizárólag házon belül végzik el. A vállalat székhelye Crespellanoban található, mintegy 3800 négyzetméteren.

dB Technologies termékeket a következő termékkategóriákban találhat. Kérem válasszon!

100V-os hangsugárzók

B-Stock

DJ Technika

Fejhallgatók

Hangfalak

Hangrendszer kiegészítők

Hangtechnika

Kiegészítők

Statív, állvány

Vezeték nélküli mikrofonok

Miért mi?    |    Vásárlási feltételek    |    Adatvédelmi nyilatkozat    |    Oldaltérkép    |    Kiemelt ajánlatok    |    Márkák

© 2009-2014 Páko Webáruház